Doživetja

Terme Vivat

Iz globin termalnih vrelcev Term Vivat, izvira edinstvena zdravilna bela in črna termalna voda. Bazenski kompleks Term Vivat obsega cca. 2.000 m2 vodnih površin z notranjimi in zunanji bazeni.

Pustolovski park Bukovniško jezero

Doživite Prekmurje v pustolovskem parku Bukovniško jezero, kjer vas adrenalinska doživetja popeljejo med vrhove dreves in še dlje.

Gledališka in koncertna dvorana Lendava

Kavarna z odličnimi domačimi sladicami ob gledališko-koncertni dvorani s pestrim programom. V bližini si lahko ogledate še sinagogo, ki je osrednji judovski muzej Slovenije.

Doživljajski park Vulkanija

Doživljajski park Vulkanija je doživetje vulkanov in geološke zgodovine Goričkega. Je odlično izhodišče za raziskovanje Pomurja, kjer se v globinah skrivajo zakladi.

Terme Lendava

Popolne terme za oddih v zlatih letih. Manjše terme kjer se napolnite z vitalnostjo in pozitivno energijo. Povrnite si zdravje v energetsko polni naravi in ob blagodejni parafinski zdravilni vodi

Zdravilišče Radenci

Zdravilišče s 130-letno tradicijo zdravljenja srčno žilnih bolezni Ustvarjamo zdravju srca prijazno okolje. Kjer si povrnete zdravje in vitalnost ob radenski mineralni vodi

Terme Banovci

Majhne, butične terme v naravi kjer vsi poznajo vaše ime. Počitnice za vse! Medtem, ko se bodo otroci prelevili v pravljične junake, si bodo starši lahko vzeli trenutek le zase ali v dvoje. Ustvarjene za počitnice, ki jih boste želeli ponoviti znova in znova.

Terme 3000 – Moravske Toplice

V Termah 3000 – Moravskih Toplicah izvira blagodejna črna termomineralna voda, ki je temelj naše zdravstvene, wellness in kopališke ponudbe.